Llorens Garcia, Lleonard

Llorens Garcia, Lleonard (Palma 1946) BOT Botànic. Doctor en farmàcia per la Universitat de Barcelona. Des de l’any 1971 ha exercit la docència a les universitats de València, Autònoma de Barcelona i de les Illes Balears. Les seues àrees d’investigació són la geobotànica, la biologia de la conservació i l’anàlisi i revegetació de sistemes litorals a territoris amb bioclima mediterrani.

Entre els seus treballs d’investigació i publicacions relacionades amb les Pitiüses, es poden esmentar: Estudio de las comunidades vegetales de la península de Artà y de la isla de Formentera (1980-83). Cartografía vegetal y catálogo florístico de las dunas y salinas d’Eivissa i Formentera (1985-89). Corología de la flora de les Pitiüses (1985-89). Valoració dels recursos vegetals dels ANEI d’Eivissa i Formentera (1995-96).

D’entre els articles o capítols de llibres que ha publicat i que tenen relació amb les Pitiüses, cal apuntar: “Nueva contribución al conocimiento de la flora balear” (1979-80). “La flora i la vegetació a les Pitiüses” (1985). “El género Limonium en la isla de Formentera” (1985). “Aproximació al catàleg de la flora de les Illes Balears” (1992). “Sobre la corología del género Limonium Miller en las Islas Baleares” (1992). “Claus de determinació de la flora balear” (1999).

A la Guía de la Naturaleza de Eivissa y Formentera, publicada per Diario de Ibiza (1993), va redactar els capítols sobre la vegetació litoral, la vegetació halòfila de penya-segats, la vegetació edafòfila, forestal i fruticosa. [GPA]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments