Serra Mayans, Joan

Serra Mayans, Joan (Eivissa 1956) SOC/POLÍT Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona l’any 1978. Titulat en administració de finques, mitjancer d’assegurances i membre expert en comptabilitat i informació financera del Consell General del Col·legi d’Economistes de l’Estat espanyol (2007).

Inicià les seues activitats professionals com a assessor de la patronal Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera (PIMEEF) (1979-1982), a la vegada que obria despatx propi.

Empresarialment, es pot relacionar amb sectors comercials diversos, que abasten des del sector d’agències de viatges en l’àmbit minorista i majorista, el sector d’allotjaments turístics (gestiona un hotel a Formentera i, a Sant Antoni, un hotel i un grup d’apartaments), i ha estat des de la finalització dels seus estudis vinculat a l’activitat econòmica pitiüsa: ha estat secretari general tècnic de PIME-Formentera (1982-1990), president de PIME-Formentera (1999-2007), vicepresident de la PIMEEF (1999-2007), vicepresident d’ISBA SGR (Societat de Garantia Recíproca de les Illes Balears, 2000-2007) i conseller i membre de la Comissió Permanent del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (CES).

De 1986 a 1991 va ser membre de la Comissió Executiva del Partit Socialista de les Illes Balears i de 2007 a 2011, conseller de Política Empresarial i Activitats del Consell d’Eivissa. [MSP]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments