Serra Torres, Antoni

Serra Torres, Antoni (Eivissa 1975) POLÍT/SOC Comunicòleg i polític.

Va estudiar als centres educatius CP Sa Bodega i IES Sa Blanca Dona.

Iniciat a l’empresa privada, treballà a Eivissa des de 1995 en el camp de la comunicació, com a redactor i locutor de Ràdio Popular (cadena COPE), director de Canal Mediterráneo TV, delegat episcopal de mitjans de comunicació social i cap de premsa i portaveu del Partit Popular (1997-1999).

Pel que fa a activitats de voluntariat, presidí el Consell de la Joventut d’Eivissa (1996-1997) i fou vicepresident 1r, responsable de comunicació i portaveu del Consell de la Joventut de les Illes Balears en el mateix període. L’any 1998, l’aleshores govern conservador li encomanà la coordinació autonòmica del Pla estratègic de joventut – Pla Jove i, més tard (1999), el nomenà director-gerent i secretari del Consell de Direcció de la Xarxa d’Instal·lacions de les Illes Balears (XIB).

Traslladat a Barcelona, l’any 1999 inicià els estudis de graduat superior en relacions públiques i comunicació de les organitzacions a l’Escola Superior de Relacions Públiques de Barcelona, que finalitzà el 2002. Durant aquell període a la capital catalana, retornà a l’empresa privada, on desenvolupà tasques relacionades amb la comunicació i els recursos humans.

El triomf del Partit Popular a les eleccions de 2003 significà el seu retorn a l’administració autonòmica balear, en aquest cas com a cap de gabinet de Vicepresidència i Conselleria de Relacions Institucionals del Govern Balear (2003-2004). Posteriorment, fou nomenat president de l’Institut de Serveis Socials i Esportius del Consell de Mallorca (S’Institut), càrrec que exercí de 2004 a 2007.

A les eleccions de juny de 2007 fou elegit diputat per al Parlament de les Illes Balears a les llistes del Partit Popular. [MSP]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments